Beoordelingen van Sushi 8 Hoogerheide

Recente recensies

5.0
Mariska Dannenburg
12 april 2024
Veronique goossens
7 april 2024

Bezorging was deze keer op tijd, en de pokebowl was erg lekker. Alleen ontbrak de lekkere Chili mayonaise bij beide pokebowls :(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
7 april 2024

Weer heerlijk sushi gegeten. Tot de volgende keer.

Reactie van Sushi 8

Tot de volgende keer Miranda! Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest. Mvg Team Sushi-Eight

Donny
5 april 2024

Smakelijkā€¦!!!

Broere
2 april 2024

Soms ga ik het zelf afhalen en soms laat ik het bezorgen. Beiden zijn super. Bij afhalen duurt het maximaal 15 minuten voordat je je bestelling hebt en bij bezorging is het altijd op de gewenste tijd en het word door keurig nette bezorgers gebracht.

Ruud de vos
31 maart 2024

Waanzinnig lekker meer kan ik er niet van maken

Stephan
31 maart 2024

Lekker vers en snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fannie
31 maart 2024

Altijd heerlijk vers en vol van smaak. Het zijn toppers bij sushi8

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Hoi Fannie, wat een mooi compliment! Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest en bedankt voor deze positieve feedback. Tot snel weer bij Sushi-Eight

Miek
31 maart 2024

Keurig verzorgd en heerlijke sushi's

Nicolette
31 maart 2024

Kwaliteit zoals weer goed (vers!). Het feit dat je pas kunt bestellen op de dag zelf en als jullie open zijn vind ik heel onhandig; de website is ook niet heel gebruiksvriendelijk qua bestelwijze.

Monique
31 maart 2024

Lekkere sushi, goede bezorging. Waren wat vergeten maar dat werdt na bellen netjes gebracht

Fleur
30 maart 2024

Bestelling precies op de geselecteerde tijd bezorgd. Sushi was erg lekker!

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen Fleur! Bedankt voor deze positieve feedback en tot snel weer bij Sushi-Eight

Linsey Stok
22 maart 2024
Leon van Dooren
22 maart 2024

Celebration box besteld, super goed. Intens van genoten. Heerlijke sushi !

GV
20 maart 2024

Makkelijk bestellen, op tijd klaar en heel lekker! Aanrader!

Tonny Kruf
18 maart 2024

Zag er heerlijk uit, en zo smaakte het ook šŸ˜‹šŸ‘šŸ¼

Reactie van Sushi 8

Hoi Tonny, fijn om te horen dat het lekker gesmaakt heeft! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Bram
16 maart 2024

Was top.

MegaTientje
15 maart 2024
Saskia
13 maart 2024
E.
10 maart 2024

Bijna 2 uur op mijn bestelling moeten wachten. Eerder besteld en was toen kwalitatief beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sven Tolner
10 maart 2024

Erg goede kwaliteit, op tijd gereed, vriendelijke mensen. Top!

Reactie van Sushi 8

Goed om te horen dat alles naar wens is geweest Sven! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Mira py
9 maart 2024

Het was lekker vers en smaakte heerlijk

Peter
8 maart 2024

Mooi op tijd geleverd en de kwaliteit net als altijd weer goec.

Connie
8 maart 2024

Onze complimenten! We hebben echt heerlijk gegeten, echt een aanrader! We gaan zeker vaker bij jullie bestellen!

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen Connie! Bedankt voor deze positieve feedback en tot snel weer bij Sushi-Eight

Chris
8 maart 2024

Heel lekker gegeten en mooi op tijd bezorgt !

S
4 maart 2024
Weemaes
3 maart 2024

Er zat een lange zwarte haar in onze doos met sushi. Zorg er A.U.B. voor dat medewerkers de haren vast hebben (vlecht, knot) en een haarnetje dragen!! Dik 50 euro voor een doos sushi met een lange haar erinā€¦gatverdammeā€¦ik kan je zeggen dat je dan direct geen trek meer hebt en dat het een enorme domper is op een feestelijk etentje.

Peter Verheezen
3 maart 2024

Ook deze keer weer heerlijke sushi en snelle service. Zijn ook niet anders gewend bij Sushi-Eight.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Hoi Peter, fijn om te horen dat het gesmaakt heeft! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Linda
2 maart 2024
Saskia
28 februari 2024
Verna AlcalĆ”
26 februari 2024

De bezorger heeft zich netjes verontschuldigd voor de late bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo
25 februari 2024

Zoals wij inmiddels gewend zijn weer prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen Theo! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

W. Greven
25 februari 2024

Wederom lekkere verse sushi die op tijd werd bezorgd.

Myrthe
25 februari 2024

Ik ga normaal naar een andere sushi 8 locatie. De rijst was hier niet genoeg gekookt dus nog hard en sommige sushi stukjes waren taai. Ik ben beter gewend bij sushi 8.

Zanden
24 februari 2024

Onwijs lekker!

Es
23 februari 2024

Lekker en op tijd

Chris
19 februari 2024

Ben benieuwd wat met deze recensies gedaan wordt maar de sashimi mag echt dunner gesneden zijn en de sushi zelf is veel rijst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leny Moerbeek
19 februari 2024

heel lekker, prima geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
19 februari 2024

Er was vergeten om de teriyaki saus bij de bestelling te doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hi
16 februari 2024

Mijn pokebowl tonijn smaakte super goed! Lekker met de sojasaus erbij en eten met stokjes. Als je geen wasabi & gember wilt, kun je dat in de opmerking doorgeven. Ik wist dat niet, dus heb het aan het personeel terug gegeven.

Schepers
14 februari 2024

Heerlijke sushi en super vers.

Reactie van Sushi 8

Goed om te horen Scheepers! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Margarita Sofija Rutkauska
12 februari 2024

My favourite sushi in the Netherlands. Only with pick up,sometimes you come at time and still need to wait for the order. But the rest is good.

Wilfried Eestermans
11 februari 2024

Weeral zeeeeeeer lekker, en n nieuwe ontdekking met de bbq box! In combinatie met een vriendelijk onthaal en n verzorgde presentatie, wat kan een mens nog meer verwachten!?

Mike k
10 februari 2024
Nicolette
10 februari 2024

Was nu weer prima! Voorlaatste keer vonden wij het iets minder. Nu o.a. de Celebration Box besteld en ook onze visite was erg enthousiast! De gyoza's waren nu goed gebakken en erg lekker.

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen Nicolette! Bedankt voor deze positieve feedback en tot snel weer bij Sushi-Eight

Lidia
7 februari 2024

Meestal zijn wij heel erg tevreden over het bestelling maar vandaag waren wij ontzettend teleurgesteld. Shasimi was echt niet meer vers! Tonijn in de shusi ook niet dus niet veel ban gegeten..heel erg jammer en toch 39.00e betaald.

Brenda Hermes
4 februari 2024

De bestelling was echt te laat. Zou tussen 19:15 19:30 .. nadat ik om 19:50 belde werd deze pas om 20:00 bezorgd.. Jammer.. de sushi zelf was heerlijk

Vd broek
3 februari 2024

Was weer lekker, maar kwaliteit was ietsjes minder dan normaal. Rijst was wat aan de droge kant en bij een paar stukjes aangebrand

Jim
3 februari 2024

Top, lekker, goede service. In een woord geweldig!

Reactie van Sushi 8

Goed om te horen Jim! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Myriam
3 februari 2024

Super lekker , hƩƩl vers en zeer vriendelijke koerier

Natalie
2 februari 2024
Saskia
30 januari 2024

Altijd verse sushis en op tijd bezorgd!

Carla
27 januari 2024

Heerlijke sushi. Prima volgens afspraak bezorgd.

Reactie van Sushi 8

Hoi Carla, bedankt voor deze positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest en tot snel weer bij Sushi-Eight

Andrea
24 januari 2024
Leon van Dooren
20 januari 2024

Precies volgens afspraak geleverd en wederom heerlijk genoten van versbereide sushi.

Juanita
10 januari 2024

Sushi Bowl was heel lekker. Sojasaus gember en wasabi ontbraken helaas ontdekte ik dat pas thuis

Lonneke
10 januari 2024
Laura
6 januari 2024
Jacqueline Sommeling
5 januari 2024
Peter en Yvonne
5 januari 2024

Een heerlijke crunch sushibox gehad! Was meer dan genoeg en ook de kwaliteit was top!

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest Peter en Yvonne! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Monique
2 januari 2024

Lekkere verse sushi, netjes op tijd bezorgt

S
2 januari 2024

Bezorging aan de deur ging vlot en vriendelijk en ze waren keurig op tijd. Eten was zoals altijd lekker :-)

Paul
1 januari 2024

Heerlijke sushi en dito bijgerechten! Stond op tijd klaar om af te halen. Prima service!

Anne Raats
31 december 2023

Lekkere verse sushi

Jeannette
31 december 2023

Heerlijke sushi, fantastische smaken. Was echt een streling van de tong, voor herhaling vatbaar. Bezorging was op de minuut op tijd ook heel erg fijn

Oksana
31 december 2023
Manon Stuivenberg
30 december 2023

Geweldige sushi. Smaakvol en een kunst om te zien.

Emily Adriaansen
28 december 2023

Normaal is het altijd super goed. Nu vloog er een fruitvlieg uit de pokebowl toen ik hem opende. Dat is niet oke.

Jonker
28 december 2023

Altijd lekker. Goede porties. En de gerechten altijd netjes verzorgd. Goed gevuld. Vandaag duurde de bezorging iets langer dan de gekozen bezorgtijd, maar kreeg daar netjes een mail over.

Saskia
28 december 2023

Super vers en altijd binnen de afgesproken tijd geleverd.

Nicolett Pantekoek
26 december 2023

Het lijkt wel wat minder te worden dan in het begin. In december twee keer besteld, maar lijkt beetje afgeraffeld te worden, de sushi's vallen snel uit elkaar bijvoorbeeld.

Jose
25 december 2023

Heerlijk

Eestermans
25 december 2023

Het was ,zoals gewoonlijk uitstekend!! En vriendelijke mensen!! Dit is n topadres!.

Reactie van Sushi 8

Goed om te horen Eestermans! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Straten
24 december 2023

Heeeerlijk was het! Er was wat verwarring bij het ophalen van de bestelling, er stond een fantastische sushi boot op de balie, daar maakte ik een opmerking over tegen mijn zoon. De medewerkers dachten dat deze bestelling van ons was. We kregen de boodschap dat ze nog bezig waren maar dat het bijna klaar was. Uiteindelijk stond onze bestelling al klaar (we waren er voor de gereserveerde tijd, dus dat was helemaal niet erg). We hebben soyabonen gekregen maar de wakame miste helaas. Omdat we uit Tholen kwamen (en er soyaboontjes) bij zaten hebben we het zo gelaten. Enorm genoten van de sushi en komen zeker terug.

de vos
20 december 2023

Eerste keer dat we hier besteld hebben en dit is zeker niet de laatste keer Zelfs niet omdat we er helemaal heen moeten rijden. Dit was een waanzinnige lekkere sushi schotel ( surf en turf )

AN
11 december 2023
Stefan
9 december 2023
L
6 december 2023
Leon van Dooren
5 december 2023

Wederom 3 heerlijke schalen met verse sushiā€™s perfect op de afgesproken tijd ontvangen. Wat hebben we weer met zā€™n allen genoten.

Reactie van Sushi 8

Hoi Leon, fijn om te horen dat alles naar wens is geweest! Bedankt voor de review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Jansen
4 december 2023

Zeer goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lars Goutziers
4 december 2023

Super lekker gegeten. aan de bezorging kan nog wel wat verbeterd worden. na het bestellen kregen wij een bezorgtijd van 1 tot 1.25 uur balen! maar niks aan te doen een les voor de volgende keer, maar prima dan hadden we maar eerder moeten bestellen. Maar als het vervolgens nog eens een uur langer duurt breekt bij mij de klomp zo ga je niet met klanten om. Ook word er niet opgenomen als we bellen of alles wel goed is doorgekomen, zet er dan gelijk bij dat het 2 tot 2.5 uur duurt dan heb je een keuze. wat mij betreft waardeloos qua communicatie je betaald er genoeg voor anders stoppen met bezorging als je dat niet aan kan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton
3 december 2023

Heerlijk gegeten

Eestermans
3 december 2023

Wat een toffe ontdekking, zeeeeeer lekker en gevarieerde sushischotel gekocht bij echt lieve vriendelijke mensen!! Top!! Ik kom zeker terug om een andere schotel te proberen!!!

Evelien
30 november 2023

Zoals altijd hele goede sushi!

Jannie
28 november 2023

Zoals altijd, heerlijk gegeten.

Annelies Sandee
28 november 2023

Sushi was top, mistte alleen de chilisaus, maar dat is geen mega ramp.

Ellen de Crom
27 november 2023

De bestelling kwam dik 2 uur te laat. Ik verwacht nog een passende oplossing.

Danielle Engelaar
26 november 2023

Normaal ben ik altijd zeer tevreden al duurde het bij de vorige bestelling ook al wel lang. Maar vanavond ging het niet zo goed. Uiteindelijk was de bestelling 20 min te laat en toen klopte het nog niet ook. Foutje kan gebeurden natuurlijk, maar toen duurde het bijna nog een uur voordat de nieuwe bestelling er was!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jose-oerlemans van gurp
26 november 2023

Gewoon geweldig

Wesley
26 november 2023

Goede sushi, maar ruim een uur te laat bezorgd. Warm eten natuurlijk koud geworden. Als je belt kunnen ze je niet verstaan of helpen. Gooien vervolgens de hoorn erop.

Leroy Jansen
26 november 2023

Yakitori spiesjes waren koud, de bezorging was bijna een uur later als de geplande tijd.

Francis Disco
25 november 2023

Was heerlijk en mooi optijd

Corina
25 november 2023

1u en 40min te late levering!!

P. Vos
24 november 2023

Lekker en goed verzorgd

Andrea
22 november 2023

Heerlijke sushi, goede service

Tijn
18 november 2023

Erg lekker, vers en variatie

Nina
10 november 2023

Heerlijk gegeten en volgens tijdsafspraal bezorgd

Jose
9 november 2023

Was weer geweldig

Jos
5 november 2023

Super lekker, goeie kwaliteit, op tijd klaar.

Reactie van Sushi 8

Goed om te horen dat alles naar wens is geweest Jos! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Monique Vercouteren
5 november 2023